Pure Garcinia Cambogia

Na lang wikken en wegen ben ik me eens gaan oriënteren op internet om wellicht met een steuntje in de rug m’n doel te bereiken. Er is natuurlijk bijzonder veel informatie te vinden over afvallen en het verliezen van gewicht. Bewegen wordt steeds aangegeven als de basis, nou dat deed ik al met Budo, dus wat kan een aanvulling zijn op mijn huidige levensstijl om toch die 5 kilo te verliezen.

Ik had al goede verhalen gehoord over detoxen, maar dat leek me best extreem. Niet eten? Mij niet gezien. Lijkt me heel onprettig met mijn huidige toch wel sportieve leven. Ik zou van m’n stokje vallen. Toen kwam mij iets nieuws ter oren. Pure Garcinia cambogia  schijnt echt te helpen. Zal ik het eens proberen? Het heeft zoveel positieve eigenschappen en werkt ook positief op je gemoedstoestand.

Het laat je serotonine niveau stijgen waardoor je minder vatbaar bent voor eetbuien. Maar serotonine zorgt er ook voor dat je vrolijk bent. Toen dacht ik: dit is het! Met mijn verleden en de huidige stand van zaken past dit product perfect bij mij. Dus ik heb het besteld en ben het gaan gebruiken. Eerlijk gezegd was ik best sceptisch als je je bedenkt dat er zoveel commerciële aanbieders zijn en of dat geld misschien wordt geïnd zonder dat het product werkt. Nouja, niet geschoten is natuurlijk altijd mis en ik wilde mezelf gewoon een cadeautje geven omdat het zo goed ging.

 

Werkt het?

 

Ik kan alle twijfel wegnemen. Pure Garcinia Cambogia werkt. En niet zo’n beetje ook. Ik ben m’n laatste 5 kilo kwijtgeraakt door dit product omdat het me ook vol laat voelen. Maar daarnaast ben ik ook heel blij met de stijging in mijn serotonine niveau. Zelfs Budo bemerkt mijn verbeterde gemoedstoestand. We gaan nu nog vaker samen weg. Het komt ook voor dat ik hele stukken van onze wandeling aan het huppelen ben. Ik heb veel meer zin in alles. Ik zie eruit om door een ringetje te halen en ben ineens super zelfverzekerd. Wat wil een mens nog meer?