Ander persoon

Met dit verhaal wil ik benadrukken dat iedereen met een beetje hulp uit z’n schulp kan komen en kan starten met het genieten van het leven. Je hebt maar 1 kans en ik weet dat het voor veel mensen moeilijk is om te zien, maar het is echt de moeite waard. Ik zou voor geen goud meer terug willen naar de depressieve tijd die nu tot het verleden behoort. Soms kan ik zelf niet eens meer geloven dat ik ooit die persoon was. Maar door Budo en door het afvallen en bewegen ben ik oprecht een ander mens. Ik gun de hele wereld dit geluk.

 

Andere mensen helpen

Hoe mooi zou het zijn als je de mensen om je heen kan helpen die in een soortgelijke situatie zitten? Ik sta open om het gesprek aan te gaan en een vrijwilligers organisatie te starten zodat ik mensen met een depressie kan laten inzien dat ook hun leven 360 graden kan draaien. Dit wil ik doen door dieren in te zetten. Zoals Budo mij heeft geholpen kunnen andere dieren ook andere mensen helpen.

 

Nieuwe organisatie

Dit is het uitgangspunt van mijn nieuwe organisatie: Health en Buno. Sta je ook achter dit initiatief? En wil je je aanmelden? Dan hoor ik graag van je. Alle hulp is welkom. Laten we elkaar een beetje helpen, daar wordt de wereld mooier van. Iedereen heeft wel iemand in zijn of haar omgeving die direct te binnen schiet. Laat je horen! Momenteel hebben wij al steun ontvangen van Blackjackgids. Deze website biedt alle informatie omtrent de online blackjack spellen. Alle tips, trucs en tactieken zijn hier te vinden! Met deze tips ging ik VooDooDreams Casino bezoeken. Het liep goed af! Even als 24bettle. Met een mooie winst bij de slotmachines ging ik goed het weekend in!